Nyheter

Koneo är ny favorit hos IT-cheferna i Uppsala

Under augusti 2014 har marknadsundersökningsföretaget Publikator genomfört 179 personliga intervjuer med IT-chefer i Uppsala län, verksamma i svenska aktiebolag med minst tio anställda per arbetsställe. De anser att Koneo är den ledande leverantören inom IT-infrastruktur i regionen.  

  • Det här är mycket glädjande! Vi har medvetet satsat på att ha lokala resurser och lokal drift här i Uppsala och det har nog bidragit stort till den här framgången. Vi hör ofta från våra kunder att de uppskattar närheten till våra tekniker och att de får snabb hjälp, säger Fredrik Nilsson, VD, Koneo Uppsala.

Koneo Uppsala har 20 medarbetare och ingår i den rikstäckande Koneokedjan.

  • Vi jobbar hårt med att hålla högsta kvalitet i de jobb vi utför och att se till så att vårt löfte till kunderna verkligen stämmer med det vi kan leverera, fortsätter Fredrik Nilsson. Det här goda betyget sporrar oss att fokusera ännu mer på det lokala och att finnas tillhands nära våra kunder. Många kunder är trötta på att ringa till kundcenter som sitter på andra orter och som inte känner till deras situation. IT är så viktigt för alla företag i dag och kunderna behöver snabb och kompetent hjälp om de har problem.

För mer information, vänligen kontakta:
Fredrik Nilsson, VD, Koneo Uppsala
018-66 01 11, 0733-57 21 60

Koneokedjan finns över hela landet och vår ambition är att vara bäst lokalt – den bästa leverantören av IT- och dokumentlösningar på de platser där vi finns. Samtidigt kan vi erbjuda det stora företagets fördelar med specialistkompetens, support, effektiva tjänster samt kapacitet att hantera stora projekt och rikskunder.

För mer information om undersökningen:
Christoffer Kela, projektledare, Publikator i Norden
Barbackagatan 2, Kristianstad
0706-44 37 72

Publikator i Norden AB publicerar kontinuerligt uppdaterad branschstatistik, både lokalt, regionalt och riks. De kompletta branschartiklarna finns att läsa på www.branschstatistik.com

Koneo Uppsala och Gävle har blivit ISO-certifierade

 Nu är vi stolta att presentera att Koneo i Uppsala och Gävle har blivit ISO-certifierade. Vi är bland de första företagen i Sverige som är certifierade enligt den nya ISO-standarden.

Certifieringen gäller ISO 9001:2015 (kvalitet), ISO 14001:2015 (miljö) och AFS 2001:1 (arbetsmiljö).

Arbetet med att certifiera oss har varit intressant och lärorik. Vi arbetade strukturerat redan innan, men nu har vi tagit det ett steg längre. Vi lär oss varje dag och arbetar med ständiga förbättringar precis som alla andra som är ISO-certifierade. Vi hoppas att det märks ute hos våra kunder.

Läs mer »

Välkommen på sommarlunch

Den 15 juni vill vi att du kommer på vårat öppet hus där vi tillsammans avnjuter en härlig sommarlunch. På plats har vi våra huvudleverantörer som visar det senaste nyheterna.Vi kommer att ha fina erbjudanden på skrivare, datorer, scanninglösningar och mycket mer.

För dig som gillar fotboll så kommer Kim Skoglund att vara på plats. Ta chansen att grilla honom med dina frågor inför höstsäsongen.

Datum: 15 juni, KL 10.00 – 14.00

Plats: Sylveniusgatan 5, Uppsala

OSA, senast 8 juni

Varmt välkommen!
Koneo Uppsala

Läs mer »

Varning för bluffmail med farliga länkar!

Vill ännu en gång varna för det mail som er ut att komma ifrån Telia där det ser ut som en faktura från Telia. KLICKA INTE PÅ LÄNKARNA I DESSA MAIL!!!

Ett liknande mail från Apple angående ditt Apple-konto cirkulerar också. Vi har tidigare sett liknande från Postnord, Skatteverket med flera.

Myndigheter och företag skickar inte mail med länkar man ska klicka i för att betala, lämna uppgifter eller liknande. Blir ni osäkra så kolla noga på den riktiga avsändaradressen på den som skickat mailet, inte då det som de döpt sig till utan den riktiga email-adressen.

TUMREGELN ÄR FÖLJANDE: ÖNSKAR AVSÄNDAREN ATT NI SKA KLICKA PÅ EN LÄNK FÖR ATT LÄMNA UPPGIFTER SKA NI INTE KLICKA PÅ DEN LÄNKEN.

Att öppna mailet är inte farligt men att klicka på länkarna kan vara förödande. Det vanligaste som händer är att hela datorn låser sig och du måste betala pengar för att dom ska låsa upp den. Detta gäller också servrar, en hel server kan bli låst.

Sker detta måste man oftast blåsa datorn och läsa tillbaks den senaste backupen innan man kan börja jobba igen. Då har man förlorat allt jobb från att den senaste backupen togs.

Läs mer »