Rekrytering

Produkter & Tjänster på Koneo Uppsala

På Koneo Uppsala är vi alltid intresserade av att hitta nya intressanta medarbeterae. Har du erfarenhet av att arbeta som tekniker, försäljare eller administratör inom IT-området är du alltid välkommen att kontakta oss med ett mail till info.uppsala@Koneo.se.

Vill du veta mer om oss kan du alltid kolla på våra filmer som finns under rubriken Om Oss

Nedanför ser du vilka tjänster vi har lediga just nu:

Koneo i Uppsala behöver stärka upp sitt team med en Ekonomiassistent

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö med högt tempo, omväxlande arbetsuppgifter och engagerade kollegor.

Om tjänsten

Vi är en central enhet som ansvarar för ekonomi/administration till fyra bolag. Tillsammans med dina kollegor i arbetsgruppen Affärsstöd ansvarar du för hela flödet inom kund- och leverantörsreskontra. Du hanterar alltifrån registrering och kontering av leverantörsfakturor och kontoavstämningar till inbetalningar samt fakturering av kundorder. Du är även delaktig i månads- och årsbokslut. I dina arbetsuppgifter ingår avtalsadministration avseende maskiner och tjänster samt administration kring lagerhantering. Arbetet innebär kontakt med såväl kunder som leverantörer. Du har ett nära samarbete med dina kollegor och inom teamet arbetar ni kontinuerligt med löpande förbättringsåtgärder.

Är du intresserad, läs mer och sök tjänsten genom att följa nedanstående länk till Jobbet.se som hjälper oss med rekryteringen:

Jobbet.se