Rekrytering

Produkter & Tjänster på Koneo Uppsala

På Koneo Uppsala är vi alltid intresserade av att hitta nya intressanta medarbeterae. Har du erfarenhet av att arbeta som tekniker, försäljare eller administratör inom IT-området är du alltid välkommen att kontakta oss med ett mail till info.uppsala@Koneo.se.

Vill du veta mer om oss kan du alltid kolla på våra filmer som finns under rubriken Om Oss

Nedanför ser du vilka tjänster vi har lediga just nu.

Koneo Uppsala förstärker och söker fler säljare

Koneo är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta Dokument och IT-lösningar för små och medelstora företag och organisationer. Koneos affärsidé är att utveckla, bygga och underhålla IT- och dokumentlösningar för våra kunder. Vi skapar värde genom att vara nära våra kunder, bygga långsiktiga relationer och föreslå innovativa lösningar.

Koneo Uppsala är ett privatägt bolag som ingår i koncern med ytterligare Koneo återförsäljare i landet. Vi är nu inne i en mycket expansiv fas och söker säljare till två av våra affärsområden. Vi söker dig med starkt eget driv och vilja att göra affärer.

Vi söker nu fler säljare till affärsområdena: IT och Dokument. Hos oss kommer du in i ett glatt gäng med säljare och konsulter som har många års erfarenhet av försäljning av Koneos produkter och tjänster. Du får både interna och externa utbildningar av några av Sveriges bästa säljare och säljledare. Bland annat Sälj- och Marknadsförings-utbildning, Produktutbildning, Finansieringsutbildning mm.

Är du intresserad, läs mer och sök tjänsterna genom att följa nedanstående länk till Jobbet.se som hjälper oss med rekryteringen:

Jobbet.se